Ketering servis

Dr COOKER

Raznovrsna domaća i inostrana kuhinja

Mašta uprave kuhinje i naša originalna receptura čine da se izdvajamo od ostalih.

Na našem meniju mogu se naći domaća jela, ali i kombinacije stranih recepata. Kuvari koji rade u Dr COOKER ketering servisu su, takođe, roditelji ali i obožavaoci ukusno pripremljene hrane i svi delimo istu strast u pripremi savršenih jela za decu i odrasle. U mogućnosti smo da ponudimo širok asortiman ukusa.

Za doručak, jednom nedeljno, na meniju se nalaze jaja, pite i proje od različitih vrsta brašna, sladak doručak i suhomesnati proizvodi (slanina, pečenica i čvarci). Za ručak se svakog dana spremaju raznovrsne supe, čorbe i salate, a kao glavni obrok u toku nedelje na jelovniku su pečena i kuvana jela uz različite vrste povrća, mesa i ribe.

Užine su sezonsko voće, slatke poslastice, slani namazi, sezonske salate, orašasti plodovi, suvo voće, različite vrste integralnih pahuljica i zdravi šejkovi od voća i povrća. Kroz nedeljni meni pratimo pravila koja se nalaze u piramidi ishrane u kojoj se nalaze grupe namirnica od važnosti za održavanje dobrog zdravlja.

U sastav dnevnog obroka ulaze sledeće grupe namirnica:

  • I grupa – žitarice i proizvodi od žita
  • II grupa – meso, riba, jaja i prerađevine od mesa
  • III grupa – mleko i mlečni proizvodi
  • IV grupa – biljne i životinjske masti, maslac
  • V grupa – povrće
  • VI grupa – voće
  • VII grupa – ostale namirnice (začinsko bilje i dr.)

Našim klijentima omogućavamo raznovrsnu ishranu, a pravilnom kombinacijom i zastupljenošću svih grupa namirnica sa određenim procentualnim učešćem doprinosimo zadovoljenju zahteva u hranljivim i zaštitnim materijama i energetskoj vrednosti obroka.

Adresa:

Beograd, Vojvode Prijezde 17

Telefon direktora:

+381641101521

Telefon komercijaliste:

+381600440458

Mail:

office@drcooker.rs