Ketering servis

Dr COOKER

Jedinstvena ponuda ketering servisa u Beogradu

Spoj keteringa i snabdevanja korisnika prehrambenim i neprehrambenim proizvodima čini ponudu ketering servisa Dr COOKER jedinstvenom na tržištu grada Beograda!

Posebnost Dr COOKER ketering servisa ogleda se u i u tome što svojim klijentima omogućava stručnu podršku nutricioniste, koji na nedeljnom nivou izrađuje jelovnike sa pripadajućim normativnim proračunima i sastavnicama.

Pored sveže pripremljenih kuvanih obroka, ketering servis Dr COOKER u svojoj ponudi ima i širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih industrijskih proizvoda, koji su neophodni za celokupno dnevno koorporativno funkcionisanje. Sveže pripremljen i topao doručak, ručak ili užinu dopremamo u modernim termo posudama sa kratkim vremenom dostave. Uz kuvane obroke, našim klijentima dostavljamo hleb i peciva, mleko i mlečne proizvode, suhomesnate proizvode, voće, konzervisano povrće, salate, namaze, keks, proizvode za čišćenje prostora, sredstva za pranje sudova, toalet papir i salvete, deterdžente za pranje veša, kancelarijski materijal, bojice, olovke, papir za štampu, kao i još mnogo proizvoda iz asortimana od preko 7000 artikala. Cene po kojima isporučujemo ovu vrstu robe su niže od cena u redovnim prodavnicama, a minimalna količina je jedan komad svakog proizvoda.

Posvećeni smo našim klijentima i potrošačima, a kroz kvalitetnu i efikasnu proizvodnju i distribuciju proizvoda prevazilazimo njihova očekivanja! Mi insistiramo na kvalitetu u svakom segmentu našeg poslovanja, bilo da se radi o kvalitetu naših usluga, proizvoda ili kvalitetu odnosa sa klijentima.

Pozovite nas, predložite termin sastanka, a mi ćemo Vas rado posetiti i u skladu sa Vašim potrebama napraviti ponudu samo za Vas!

Sarađujte sa najboljima!

Adresa:

Beograd, Vojvode Prijezde 17

Telefon direktora:

+381641101521

Telefon komercijaliste:

+381600440458

Mail:

office@drcooker.rs