Ketering servis

Dr COOKER

Snabdevanje dečjih vrtića, škola, produženih boravaka i kompanija kuvanim jelima

Uska specijalnost Dr COOKER ketering servisa je snabdevanje dečjih vrtića, škola, produženih boravaka i manjih i većih kompanija kuvanim jelima. Hrana se priprema u novoj, modernoj, profesionalno opremljenoj kuhinji koja se nalazi u Beogradu na opštini Voždovac. Pored pripreme i isporuke obroka, razvili smo i sistem snabdevanja naših klijenata ostalim prehrambenim i neprehrambenim proizvodima – sredstvima kućne hemije, kancelarijskim materijalom i školskim priborom.

Našim klijentima pružamo i kontinuiranu, stručnu podršku nutricioniste u pogledu formiranja nutritivno i energetski pravilno izbalansiranih jelovnika za decu ili odrasle, kao i obuke sa ciljem poštovanja higijenskih standarda čuvanja i serviranja hrane u Vašim vaspitno-obrazovnim ustanovama ili kompanijama.

Dr COOKER poslovni tim čine: nutricionista – dijetetičar, sanitarni inženjer, kuvari, pomoćni radnici i vozači. Ljubav prema svom poslu, vrhunska stručnost, bogato iskustvo, kontrolisan profesionalizam, entuzijazam i kreativnost su lični kvaliteti koje poseduju naši zaposleni.
Naš cilj je da se svojom stručnošću, znanjem, iskustvom, kvalitetnim procesom rada i odgovornim i posvećenim odnosom prema klijentu izdvojimo kao prepoznatljiv brend na tržištu kompanija slične delatnosti.

Dr COOKER već dugi niz godina, iz dana u dan proizvodi i isporučuje hranu za najveću privatnu predškolsku ustanovu u Srbiji. Snabdevamo 10 objekata ove renomirane ustanove i svakodnevno zdravo kuvamo i lepo serviramo hranu za skoro 1000 njihovih mališana. Zaposleni u predškolskoj ustanovi su se, takođe, opredelili da brigu o svojoj pravilnoj isharni prepuste Dr COOKER timu.

Adresa:

Beograd, Vojvode Prijezde 17

Telefon direktora:

+381641101521

Telefon komercijaliste:

+381600440458

Mail:

office@drcooker.rs