Ketering servis

Dr COOKER

Kultura ishrane je sastavni deo kulture življenja i negovanja zdravog stila života

Ishrana je važan segment u životu svakog čoveka i zahteva posebnu pažnju i pristup. Nutritivne navike deca stiču u ranom periodu odrastanja, kako u porodici, tako i u svom okruženju. Ako mališanima u detinjstvu ponudimo pravilne kombinacije jela i ukusa, oni će taj model ishrane usvojiti kao životnu naviku. Dečje čulo ukusa se pretežno formira do šeste godine, ali prihvatanje pojedinih ukusa je navika koja se stiče tokom celog života.

Dr COOKER svojim pozitivnim modelima kombinovanja namirnica i savremenim procesom proizvodnje kvalitetnih, pravilno izbalansiranih i različitim ukusima prihvatljivih jela razvija i podstiče kod dece, ali i odraslih ljubav i naviku da se prilikom izbora omiljene hrane opredele za zdravstveno koristan obrok. Uravnotežena, racionalna i raznovrsna ishrana utiče na ojačavanje imuniteta, smanjenje procenta gojaznosti i alergija i umanjuje rizik od raznih hroničnih oboljenja.

Pravilan odabir hrane čini kulturu ishrane jednog čoveka, a kultura ishrane je sastavni deo kulture življenja i negovanja zdravog stila života.

Naša misija je da usklađenim odnosom cene i kvaliteta našim klijentima pokažemo da zdrava i pravilna ishrana nije privilegija, već životna potreba i dobra navika uzimanja raznovrsnih namirnica i kvalitetno i ukusno pripremljenih jela. Mi sastavljamo izbalansirane jelovnike, kuvamo kvalitetne obroke, negujemo poznate i prepoznatljive ukuse, izlazimo u susret individualnim potrebama svakog klijenta i postavljamo nove kulinarske standarde. Sa nama postaje važno šta, kako i gde jedete!

Adresa:

Beograd, Vojvode Prijezde 17

Telefon direktora:

+381641101521

Telefon komercijaliste:

+381600440458

Mail:

office@drcooker.rs