Ketering servis

Dr COOKER

Najkvalitetnije sirovine regionalnog i sezonskog karaktera

U Dr COOKER ketering servisu se spremaju zdrava jela, vrhunskog kvaliteta. U proizvodnji koristimo najkvalitetnije sirovine regionalnog i sezonskog karaktera, koje se mogu pronaći i nabaviti na tržištu, a za njih posedujemo pripadajuće sertifikate, deklaracije i ateste o bezbednosti proizvoda. Potrebni sastojci i proizvodi za pripremu jela se poručuju na dnevnom nivou, tako da nema potrebe za lagerovanjem i dubokim zamrzavanjem sirovina.

Za kuvanje i pripremu obroka primenjujemo najsavremenije metode i tehnologije spremanja hrane. Koristimo najkvalitetniju profesionalnu opremu, zahvaljujući kojoj se dostiže visok kvalitet u pripremi jela i očuvanju hranljivih vrednosti sastojaka. Prilikom izrade receptura vodimo se nutritivnim normativima, ali brinemo i o karakteristikama čula ukusa, željama i potrebama naših korisnika.

Svi koji konzumiraju Dr COOKER obroke imaju priliku da svakodnevno uživaju u omiljenim ukusima kuvane hrane, ali im pružamo i izazov upoznavanja novih, još ne oprobanih ukusa i jela.

Dr COOKER ketering servis izlazi u susret i klijentima sa posebnim nutritivnim zahtevima i režimom ishrane.

Adresa:

Beograd, Vojvode Prijezde 17

Telefon direktora:

+381641101521

Telefon komercijaliste:

+381600440458

Mail:

office@drcooker.rs